Доба в ООС: один військовослужбовець загинув, четверо поранені
Україна

Доба в ООС: один військовослужбовець загинув, четверо поранені

25 червня 2018, 09:20
0
0
Сподобалось?
0

Упродовж минулої доби, 24 червня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася контрольованою. У другій половині доби російські окупаційні війська збільшили використання зброї великого калібру, яка заборонена Мінськими домовленостями. Зафіксовано також вогонь з танка та БМП, -інформує прес-центр штабу  ООС.

На Луганському напрямку бойові дії точилися в районі населеного пункту Кримське. На Донецькому напрямку під прицільним вогнем перебували захисники Мар’їнки, Авдіївки та Кам’янки. На Маріупольському напрямку найгарячіше було у Водяному. Російські окупаційні війська 22 рази вдалися до прицільного вогню по наших позиціях, десять з яких – із забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Підрозділи Об’єднаних сил не дозволяли противнику покращити тактичне положення, вели активну оборону та давали адекватну відповідь ворогу.

Внаслідок активних бойових дій один наш захисник загинув і 4 військовослужбовці отримали поранення.

Уже 25 червня ворог тричі прицільним вогнем зі стрілецької зброї турбував наші підрозділи у районі населених пунктів Мар’їнка, що на Донецькому напрямку, Гнутове та Широкине – на Маріупольському. Втрат серед наших захисників немає.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися