Доба в зоні ООС: найгарячіше на Маріупольському напрямку
Україна

Доба в зоні ООС: найгарячіше на Маріупольському напрямку

11 липня 2018, 09:07
0
0
Сподобалось?
0

10 липня обстановка в районі операції Об’єднаних сил залишалася контрольованою. Російські окупаційні війська майже по всій лінії зіткнення відкривали прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. За добу противник 20 разів порушував встановлене перемир’я, -повідомляє прес-центр ООС.

Найгарячішою залишалася ситуація на Маріупольському напрямку. Там противник з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї 14 разів прицільно провокував українських військовослужбовців на вогонь у відповідь. Вогневого впливу зазнали позиції Об’єднаних сил біля Водяного, Лебединського, Широкиного, Гнутового, Павлополя та Богданівки.

Вже цієї  доби бойовики російських окупаційних військ 5 разів порушили режим припинення вогню. Переважно з великокаліберних кулеметів та гранатометів на Світлодарському та Донецькому напрямках противник обстрілював позиції наших захисниів біля Новолуганського, Мар’їнки, Красногорівки та Авдіївки. Втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися