ДТП на Запоріжжі: кількість жертв зросла до 7
Україна

ДТП на Запоріжжі: кількість жертв зросла до 7

11 серпня 2018, 17:15
0
0
Сподобалось?
0

Як повідомив під час брифінгу в суботу (11 серпня) головний лікар Запорізької обласної лікарні Ігор Шишка, 7-річний хлопчик помер у п'ятницю в операційній,- передає "Інтерфакс-Україна".

За оновленою інформацією ГУ ДСНС у Запорізькій області, внаслідок аварії на трасі Харків – Сімферополь, що  сталася 10 серпня біля с. Кам'янське Запорізької області через зіткнення маршрутки та вантажівки, загинули 6 осіб, з яких 5 дітей, і ще 15 людей дістали травми.

За словами головного лікаря, у Запорізькій обласній клінічній лікарні станом на ранок суботи залишаються 5 із 10 постраждалих у ДТП. Їхній стан стабільний, загрози життю немає.

Із 10 постраждалих в аварії, госпіталізованих до лікарні у п'ятницю, на ранок суботи виписано 4 людини – після надання медичної допомоги їх відправлено на амбулаторне лікування.

За словами лікаря, з 5 постраждалих, які все ще перебувають у лікарні, 3 пацієнтів – в реанімації з важкими травмами: переломом хребта, черепно-мозковими травмами та переломом ключиці.

При цьому медики обласної клінічної лікарні відзначають важкий психологічний стан постраждалих та їхніх родичів. Відучора з ними працюють психологи місцевого психіатричного диспансеру.

За даними Шишки, крім Запорізької обласної лікарні, постраждалих в аварії госпіталізували і до інших медзакладів: двох пацієнтів (серед яких водій маршрутки) до 5-ї лікарні екстремальної медицини м. Запоріжжя, і чотирьох – до Василівської ЦРЛ.

Голова Нацполіції Сергій Князєв у суботу заявив, що, за попередньою інформацією, водій маршрутки не мав дозвільних документів на перевезення пасажирів.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху). Поліція затримала водія КамАЗу.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися