Два «Золотих жар-птаха» «упіймав» Олег Винник  у національному конкурсі
Україна

Два «Золотих жар-птаха» «упіймав» Олег Винник у національному конкурсі

21 травня 2018, 11:25
0
0
Сподобалось?
0

Артист  Олег Винник отримав перемогу в номінаціях "Співак року" і "Народний хіт" у конкурсі кращих виконавців українського шоу-бузнесу, – пише  Сьогодні.

Телеканал M2 і компанія "Таврійські ігри" підбили музичні підсумки року, озвучивши імена кращих виконавців українського шоу-бізнесу. Відразу дві легендарні статуетки "Золотий жар-птах" з церемонії нагородження забрав з собою артист, чия популярність порушує всі підвалини сучасної шоу-індустрії, феномен української сцени Олег Винник.

Музикант став тріумфатором в номінаціях "Співак року" і "Народний хіт". Другого, особливого, "жар-птаха" Виннику приніс сингл "Як жити без тебе". Відмінність цієї статуетки в тому, що її володаря обирали не експерти, а люди. За композицію проголосували 87% користувачів.

Зі сцени Олег подякував своїм слухачам за довіру і підтримку, а також зазначив, що йому особливо приємно отримувати національну премію. "Я за вітчизняний продукт" – сказав співак.

Таким чином, колекція престижних нагород артиста зросла. Нагадаємо, на X ювілейній церемонії нагородження "Viva! Найкрасивіші" Олега Винника визнали найкрасивішим чоловіком України 2018 року. Цей же рік приніс ще одну перемогу виконавцю. Головний музичний телеканал країни удостоїв його звання "Співак зими 2018" і нагородив орденом "M1 Music Awards. 4 сезони".


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися