«Динамо» програла перший бій за путівку в групу Ліги Чемпіонів
Україна

«Динамо» програла перший бій за путівку в групу Ліги Чемпіонів

23 серпня 2018, 09:21
0
0
Сподобалось?
0

Столичне «Динамо» зіграло перший матч плей-офф кваліфікації Ліги Чемпіонів з амстердамським «Аяксом».

«Аякс»-«Динамо» – 3:1

Голи: 1:0 – де Бек (2), 1:1 – Кендзьора (16), 2:1 – Зієк (35), 3:1 – Тадіч (43).

«Аякс»: Онана, Мазрауі, де Лігт, Блінд, Тальяфіко, де Бек (де Віт, 87), Шене, де Йонг, Зієк, Хунтелаар, Тадіч.

«Динамо»: Бойко, Сидорчук (Че Че, 77), Вербич, Піварич, Циганков, Гармаш (Шепелєв, 46), Буяльський, Бєсєдін, Кадар, Кендзьора.

Рахунок у матчі був відкритий уже на 77 секунді. Динамівці ще ніби не прокинулися, тож де Бек забивав з десяти метрів абсолютно без будь-якого спротиву зі сторони оборони, і хоча удар у гравця «Аякса» не дуже вдався, голкіпер динамівців пропустив м’яч під собою. Динамівці побували у невеличкому нокдауні, але швидко і без втрат з нього вийшли й поступово перевели гру на половину поля суперника. На 14-й хвилині класний дальній удар вдався Кадару – Онана у гарному стрибку перевів м’яч на кутовий. Після подачі від прапорця голкіпер «Аякса» знову парирував удар Кадара, тепер уже головою, але на добивання встиг Кендзьора – тут уже Онана був безсилим. Гра тепер набрала зовсім іншого характеру. Здавалося «Динамо» остаточно перехопило ініціативу і зараз дотисне суперника. Вивести киян вперед міг Піварич ударом зі штрафного, але знову «Аякс» врятував Онана. Однак у кінцівці другого тайму двічі забили саме голландці. Обидва голи мали один корінь – «Динамо» практично завжди поступалося на підборах і надто часто віддавало м’яч, щойно його відібравши. Так автор другого голу Зієк виконав невдалу подачу у штрафний майданчик «Динамо», знову заволодів м’ячем і тепер уже вирішив пробити – куля летіла прямо по центру воріт на Бойка, проте Кадар спробував вибити її головою, а натомість поклав під саму стійку власних воріт. Наступний гол Тадіча виглядав гарно і динамічно лише у його фінальній стадії. Форвард «Аякса», залишений без уваги захисників, розстріляв ворота Бойка з кількох метрів після флангового прострілу. Але цьому епізоду передувала обрізка динамівців у центрі поля, після якої динамівці ще двічі відбирали і віддавали м’яч голландцям.

Другий тайм не приніс «Динамо» нічого цікавого. Підопічні Олександра Хацкеича створили лише один гострий момент, коли де Лігт вибив м’яч із порожнього кута воріт. «Аякс» же міг остаточно оформити путівку у груповий етап Ліги Чемпіонів. Двічі голландці влучали у каркас динамівських воріт.

Рахунок 1:3 перед матчем відповіддю не виглядає таким, який не можна відіграти, а «Аякс» не виглядає настільки сильнішим, щоб вважати це нереальним.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися