Україна

Галичина вже нагадує переселенцям з Краматорська: пора додому!

22 липня 2014, 22:39
4
7
Сподобалось?
7

 

У Дрогобичі (Львівська область) переселенцям з Краматорська вкотре нагадують: їхнє місто давно звільнене від бойовиків, пора додому. Але ті не поспішають пакувати валізи, ще й сердяться у відповідь!

Так тільки у туристичному комплексі «Дрогобич» знайшли прихисток 35 осіб зі східних областей та Криму. «Перебування гостей вже обійшлося туркомплексу в 92 тис. грн, - каже Микола Крук, директор КП «Туристичний комплекс «Дрогобич» . - Нам ніхто не компенсовує жодної гривни. А займатись благодійністю підприємство зараз не має змоги через важкий фінансовий стан». Тож і просять сім'ї, що прибули з міст, які вже визволені, повертатися додому. Однак у відповідь - лише сердощі. Як виявилось, у Дрогобичі не лише переховуються від терористів, але й від переслідування банків за невиконання кредитних зобов'язань, пише ZIK. Тож зрозуміло, що поспішати додому ой-як не хочуть.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Западенці
    Западенці

    ВИСЕЛЯТИ І НЕ ПАНЬКАТИСЯ!!!

    23 липня 2014, 00:15
    Відповісти
  • Катерина Мойсеюк
    Катерина Мойсеюк

    А хто тепер кого питає,хочуть чи не хочуть, пора їхати до до дому і крапка.Чого сидіти комусь на голові.

    23 липня 2014, 07:32
    Відповісти
  • Киянин
    Киянин

    Саакашвіші попереджав, щоб були дуже обережні із санаторіями і базами відпочинку, куди з багими намірами посиляли так званих "бєжєнцєв", бо виселити їх звідти буде дуже важко. Грузія через це вже проходила. Вихід тільки один - брати за "шкірки" і на х... викидати їх звідти. Нехай їдуть додому відбудовувати після ти, кого вітали з російськими прапорами.

    23 липня 2014, 10:13
    Відповісти
  • пташка
    пташка

    Тоді ім треба так само сказати солдатам ато, що ви вбиваете мирних людей? Пора додому! Додому! Додому! І свое життя збережете и друге. Руки в крові не дадуть вам покою до кінця дні ваших. Що ви там робите, чому люди мають тікати зі своіх осель?! Розбомбили міста, а тепер кричите-додому? А якби вас так?!

    23 липня 2014, 18:19
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися