Інкасаторів розстріляли з гранатомета: чотири трупи
Україна

Інкасаторів розстріляли з гранатомета: чотири трупи

30 жовтня 2014, 12:55
0
0
Сподобалось?
0

 

Шокуючий злочин скоєно на Дніпропетровщині. Тут з гранатомета розстріляли інкасаторський автомобіль, що віз готівку. Загинули 2 інкасатора і 2 міліціонера, повідомляє прес-служба МВС України.

Інкасаторський автомобіль обстріляли з гранатомета на трасі Дніпропетровськ-Київ поблизу села Ляшківка (Царичанський район Дніпропетровської області). «30 жовтня в десять хвилин на першу годину ночі до чергової частини Царичанського райвідділу міліції від працівників УДСО Дніпропетровської області надійшло повідомлення про те, що неподалік від с. Ляшківка на території Царичанського району пропав зв'язок з інкасаторським автомобілем одного із комерційних банків, який перевозив гроші. Виїздом на місце за 500 метрів від знаку Дніпропетровської області в кюветі був знайдений обгорілий автомобіль Volkswagen Т-5, в якому знаходилися 3 обгорілих тіла, та біля водійських дверей тіло ще одного чоловіка. Серед загиблих 2 співробітника УДСО та 2 інкасатора банку», - йдеться в повідомленні.

При обстеженні на кузові автомобіля виявили численні механічні пошкодження з усіх сторін, які характерні для пострілів з гранатомету. Сейф у вантажному відсіку автомобіля був відкритий, грошей у ньому не виявилося. Сума збитків встановлюється.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися