Кабмін заборонив бонуси і винагороди в держкомпаніях
Україна

Кабмін заборонив бонуси і винагороди в держкомпаніях

18 липня 2018, 16:10
0
0
Сподобалось?
0

Кабінет міністрів України заборонив виплату бонусів і винагород в державних компаніях. Таке рішення було прийнято на засіданні уряду сьогодні( 18 липня), повідомляє УНІАН.

 З пропозицією виступив прем'єр-міністр Володимир Гройсман. "Я вважаю і підтримую, що зарплати мають бути гідними, премії мають бути гідними, щоб люди не займалися корупцією і так далі. Але що стосується жадібності та надмірності, фантастичних якихось цифр, які планується або пропонується виплачувати, я такого підтримати не можу. Власником державних компаній є український народ. Я думаю, що якщо чесно і справедливо платити, то добре. А якщо надмірно, то ніхто не підтримає", - сказав він.

Пропозицію Гройсмана члени уряду підтримали одноголосно, після чого він доручив Міністерству економічного розвитку і торгівлі виписати проект рішення та подати йому на підпис. Причиною цього рішення стали фантастичні зарплати українських чиновників .  Як повідомляв УНІАН, наглядова рада "Нафтогазу" прийняла рішення про виплату співробітникам компанії премій у 46,3 мільйона доларів у зв'язку з перемогою в Стокгольмському арбітражному суді за транзитним контрактом, згідно з рішенням якого "Газпром" повинен виплатити української компанії 4,6 мільярда доларів.  прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що не підтримує виділення таких високих премій в нинішній час, і звернувся до наглядової ради "Нафтогазу" з пропозицією переглянути рішення про виплату співробітникам компанії премій у 46,3 мільйона доларів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися