Керівництво Криворізької поліції ховало факт нападу на співробітників, в яких відібрали зброю
Україна

Керівництво Криворізької поліції ховало факт нападу на співробітників, в яких відібрали зброю

21 березня 2019, 12:54
0
0
Сподобалось?
0

Реагуючи на повідомлення у ЗМІ, слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань зареєстрували кримінальне провадження за фактом приховування тяжкого злочину службовими особами Криворізького відділу поліції ГУ НП у Дніпропетровській області.

Про це інформує прес-служба ДБР.

Так, 16 березня в одному з розважальних закладів Кривого Рогу група чоловіків напала на озброєних працівників поліції охорони під час виконання службових обов`язків. Вказані події також зафіксовані на камерах відеоспостереження. У повідомленні йдеться про те, що керівництво поліції Кривого Рогу не ініціювало розслідування цієї ситуації, а вказані події кваліфікувались як дрібне хуліганство.

Скандальне відео з місця події на своїй сторінці у «Фейсбук» поширив депутат Криворізької Міської ради Микола Колесник. На ньому видно, що один з працівників поліції після чергового удару впав без свідомості й нападники забрали його автомат.

«У випадку нападу на працівника правоохоронних органів про дану подію доповідають негайно вищому керівництву, вживаються відповідні заходи. Тобто це надзвичайна подія рівня країни, як мінімум обласного главку. Але, на думку керівника міської поліції Кривого Когу Романа Ткаченка та керівника Саксаганського райвідділу, все відбулось наступним чином: «хулігани трохи поштовхалися з поліцією охорони» і будо прийняте рішення спустити справу на гальмах, ніхто нікого не бив, ніхто ні в кого не забирав автоматичну зброю, ніхто не намагався вбити співробітника поліції, навіть слідчо-оперативна група Саксаганського райвідділу МВС нічого не побачила. Трьом екіпажам патрульної поліції повідомили про дрібне хуліганство, не було ніякого «ТОР», ніякого КОРДу, що відбувалось насправді – видно на відео. Керівництво нацполіції та МВС про ці події дізналось вчора від мене. Адже жодного рапорту, жодної доповідної, жодної телефонограми не було – повна тиша. Обурює мене лише одне – ваших колег вбивають, калічать, а реакція керівництва Криворізької поліції – приховати злочин, залякати свідків, вилучити відео та й далі перетворювати Кривий Ріг на фавели», – написав у коментарі до відео Микола Колесник.

Також він додав, що за подією в стороні спостерігав дільничний поліцейський, який пізніше пішов проводити час у заклад, під яким все і відбулося.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися