Медведчук хоче надати Донбасу  статус «автономного регіону»
Україна

Медведчук хоче надати Донбасу статус «автономного регіону»

29 січня 2019, 17:52
0
0
Сподобалось?
0

Голова політради партії "Опозиційна платформа — за життя" та кум президента Росії Володимира Путіна Віктор Медведчук заявив про необхідність створення "автономного регіону Донбас" із закріпленням цього статусу у Конституції України.

Про це він сказав на першому з'їзді "Опозиційної платформи - за життя", де висловив підтримку кандидату у президенти Юрію Бойку, -пише Українська правда.

За його словами, наразі тему Донбасу піднімають більшість кандидатів у президенти, але використовують її у піар-цілях і тільки у представників "Опозиційної платформи" нібито є реальний план  встановлення миру на окупованій території.

Медведчук наголосив, що домовленості щодо миру можуть бути досягнуті у чотирикутнику - Київ-Донецьк-Луганськ-Москва.

"План концепції передбачає створення автономного регіону Донбас у складі України - зі своїм парламентом, урядом і іншими органами влади", - заявив він.

Медведчук додав, що пропонується внести відповідні зміни у Конституцію України і додав, що це нібито не суперечить Мінським домовленностям та законодавству України.

У своїй промові Медведчук розкритикував проєвропейські прагнення діючої влади і наголосив на необхідності відновлення дружби і економічної співпраці з Росією і пообіцяв кандидату у президенти Бойку бути поряд із ним на шляху до перемоги.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися