Україна

На окупованому Донбасі пенсіонери... партизанять в користь бійців АТО

22 листопада 2014, 23:55
6
1
Сподобалось?
1

 

У Донецьку 83-річний дідусь і 70-річна бабуся партизанили, здаючи силам АТО позиції окупантів! Вони подавали спеціальні сигнали, вказуючи на місця розташування позицій терористів, нарікають самі ж бойовики.

Як повідомляє сайт Патріоти України, старенькі партизани попали до лап терористів «ДНР» в місті Піски Донецької області. Їх затримали з чіпами, що допомагають українській армії визначити місцезнаходження позицій окупантів. Про це заявила жінка-бойовик Наталя Грітченко (її інтерв'ю розміщено в групі Стрелкова Вконтакте). Вона розповіла, що коли бандформування «ДНР» перебували на майданчику поруч з Пісками, їх українські військові постійно обстрілювали прицільно. «Коли відступили, на новому місці побачили знайомого дідуся, який, бувало і біля  наших колишніх позицій крутився. Зупинили діда, перевірили документи, виявилося, йому 83 роки. Потім знайшли у нього електрошокер, а в електрошокері виявили спеціальні чіпи, які подають сигнал, вказуючи противнику точне місцезнаходження цього приладу. Так з'ясувалося, що дідусь підходив до наших позицій, натискав у кишені кнопку електрошокера і йшов. А через кілька хвилин це місце обстрілювали українці»,  - сказала Грітченко.
Вона розповіла, що бойовики почали допитувати старого, але він не промовив жодного слова. «До вечора ж до наших позицій підійшла бабуся, їй за сімдесят. У бабці, як потім з'ясувалося, був в кишені точно такий же сигнальний пристрій, тільки замаскований під мобільний телефон. Вона натиснула кнопку, пішла, а через п'ять хвилин по нас спрацював  «Град». Ось такі старики-коректувальники», - сказала Грітченко. Вона стверджує, що бойовики літніх людей... благополучно відпустили.

Джерело: Високий Замок

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • ыцыцыц
    ыцыцыц

    так то правильно-на користь...

    23 листопада 2014, 00:33
    Відповісти
  • Leonid
    Leonid

    электрошокер как маскировка хрень, а вот телефон можно и обычный старенький года 2008гот дать моя сонька давала точное местопложение от 2 до 10 метров

    23 листопада 2014, 01:12
    Відповісти
  • Семен с Домбасса
    Семен с Домбасса

    Полностью парнойа у этих ватных тварей....Им уже мерещатся то в девчонках, то в стариках-диверсанты,наводчики и т.д. ПРодохнете твари от украинского оружия.

    23 листопада 2014, 05:13
    Відповісти
  • путинпидарас
    путинпидарас

    Русская шизофрения и шпиономания неизлечимы. Дедушка шпион в 83 года. Это надо придумать.

    23 листопада 2014, 05:26
    Відповісти
  • вата здохне
    вата здохне

    ці уроди так як і їх "духовний наставник" пупкін можуть воювати з беззахисними старими і дітьми ,бо самі по своїй суті є мразь ,болото яке змиться добрим дощем.А пупкін -це "нічтожество" на могилу якого будуть плювати і проклинати його і його нащадків(хоча я думаю що за пупкіпські гріхи його дітям прийдеться дорого платити)

    23 листопада 2014, 07:17
    Відповісти
  • Донбассянка
    Донбассянка

    Aвтор статьи -дерьмо и отстой. Понятно, что старики продались за кусок хлеба. Результат того, что устртил на Донбассе ваш "президент". Почему вы не подсказали ему,что в нынешнем положении не надо было ходить со своей вдовой к памятнику-голодомору? Выглядело и смешно, и кощунственно, и глупо. Особенно для матери четверых детей.

    23 листопада 2014, 07:48
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися