На Сумщині авто копів збило дитину на переході
Україна

На Сумщині авто копів збило дитину на переході

8 червня 2019, 12:37
0
0
Сподобалось?
0

7 червня у місті Конотоп Сумської області поліцейський автомобіль наїхав на 10-річного хлопчика, який ішов пішохідним переходом.

Про це повідомляє у Фейсбуку речниця прокурора Сумської області Наталя Науменко.

За її словами, ДТП сталася близько 18:30.

"Водій, який працює у Конотопському відділі поліції, на службовому авто здійснив наїзд на 10-річного хлопчика, що рухався по пішохідному переходу на вул. Успенсько-Троїцькій", - пише Науменко.

У поліції Сумської області повідомили, що поліцейський-водій негайно викликав "швидку" і до приїзду медиків надавав дитині першу домедичну допомогу. 

За інформацією речниці поліції, дитина госпіталізували, за цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо воно спричинило смерть потерпілого або тяжке тілесне ушкодження). Слідство проводять слідчі Державного бюро розслідувань під процесуальним керівництвом прокуратури Сумської області.

"Водій пройшов освідування, він тверезий. Наразі він затриманий… Тривають слідчі дії", - зазначає Науменко.

Зазначимо, на період проведення службової перевірки начальник Конотопського відділення поліції відсторонений від виконання службових обовʼязків. Водій, який перебував за кермом автомобіля, затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

Як повідомляє видання Конотоп.City, потерпілий хлопчик знаходиться у важкому стані в реанімації, його підключили до апарату штучного дихання

 

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися