Нові правила в’їзду до Шенгенської зони: сім євро за безвіз
Україна

Нові правила в’їзду до Шенгенської зони: сім євро за безвіз

6 липня 2018, 12:35
0
0
Сподобалось?
0

Безвіз по-новому. Європарламент затвердив нові правила в’їзду до країн Шенгенської зони. Нова система почне працювати у дві тисячі двадцять першому році. Вона дозволить отримати додаткові перевірки безвізових мандрівників, а також осіб, які можуть становити небезпеку. Нести загрозу, на думку парламентарів, можуть нелегальні мігранти чи люди з епідемічним ризиком.

Про це йдеться в сюжеті 12 каналу.

Громадяни більш ніж шістдесяти країн і територій, звільнених від візових вимог для в'їзду до ЄС, включаючи Україну, повинні будуть заповнити електронну форму до своєї подорожі. Особливості її оформлення виклали на сайт Європарламенту.

Авторизація для подорожей коштуватиме сім євро. Від цієї сплати звільнять неповнолітніх мандрівників та пенсіонерів віком понад сімдесят років. Дозвіл буде дійсним три роки або до закінчення терміну проїзного документа. Кожна заявку автоматично перевірять в усіх відповідних базах даних. Будуть визначити, зокрема, чи не був використаний загублений чи вкрадений проїзний документ, а також чи є ордер на арешт людини. Переважна більшість заявників отримають дозвіл майже одразу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися