Новий проект Укртелекому: заміна стаціонарних телефонів мобільними
Україна

Новий проект Укртелекому: заміна стаціонарних телефонів мобільними

18 серпня 2018, 19:00
0
0
Сподобалось?
0

Укртелеком розпочав проект з впровадження конвергентних послуг, що поєднують мережі фіксованого та мобільного зв’язку,-повідомляє сайт компанії.

Пілотний проект з відновлення фіксованої телефонії за допомогою мобільної мережі розпочато 14 серпня у м. Жовті Води (Дніпропетровська обл). Це одне з міст області, що найбільше постраждали від крадіжок телекомунікаційного кабелю. На жаль, неодноразові ремонтні роботи вже не вирішують проблеми, оскільки новий кабель знову вирізають, i тисячі абонентів залишаються без зв’язку. Для пілотного проекту використовується мережі фіксованого зв’язку Укртелекому та мобільного оператора «ТриМоб». У абонентів зберігається їх номер телефону, порядок набору інших номерів, їм доступні на вибір низка тарифних планів на фіксовану телефонію – абонент отримує дзвінки і дзвонить зі свого міського номера, користуючись тарифами міської телефонії. Єдине, що змінюється – це стаціонарний телефонний апарат, в якому буде сім-картка оператора «ТриМоб». Новий апарат надається в оренду за 1 грн/міс за угодою як фізичним, так і юридичним абонентам.

Пілотний проект  впроваджується  у трьох населених пунктах Дніпропетровської області: Жовті Води, де він вже стартував, та Марганець і  Синельникове. У разі позитивних результатів, реалізовувати конвергентні рішення можна буде і в інших регіонах, що страждають від крадіжок телефонного кабелю та жителів яких необхідно забезпечити загальнодоступними телекомпослугами.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися