Окружні виборчі комісії під охороною поліції
Україна

Окружні виборчі комісії під охороною поліції

23 березня 2019, 15:45
0
0
Сподобалось?
0

Національна поліція взяла під цілодобову охорону окружні виборчі комісії.

Про це у суботу, 23 березня, поінформував заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич під час відео-селекторної наради за участю представників територіальних підрозділів,- повідомили у Департаменті комунікації НПУ.

«Відсьогодні ми взяли під охорону всі окружні виборчі комісії - їх 199. Для забезпечення безпеки їх роботи по всій державі цілодобово залучені понад 400 працівників поліції», – наголосив Фацевич, запевнивши, що поліція докладе всіх зусиль, аби не допустити порушень виборчого законодавства.

За його словами, зараз поліція взяла під контроль доставку виборчих бюлетенів до окружних виборчих комісій, а наприкінці наступного тижня здійснюватиме охорону й дільничних виборчкомів після доставки бюлетенів до них.

Крім того, Фацевич повідомив, що за добу до поліції надійшло 145 заяв та повідомлень, пов’язаних з виборчим процесом. За 9 фактами відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Він також додав, що загалом від початку передвиборчої компанії зареєстровано 3787 заяв та повідомлень, з яких за 202 поліція відкрила кримінальні провадження. Серед них 93 пов’язані з порушенням виборчого законодавства, а 109 - із проведенням передвиборчої кампанії. Також поліцейські склали 606 адміністративних протоколів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися