ООС: І знову двоє загиблих
Україна

ООС: І знову двоє загиблих

17 жовтня 2018, 09:12
0
0
Сподобалось?
0

Упродовж минулої доби, 16 жовтня, російські окупанти 19 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому ворог тричі застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Про це повідомляє прес-центр ООС.

Російсько-окупаційні війська обстрілювали  позицій Об’єднаних сил в районі населених пунктів Станиця Луганська, Новозванівка, Луганське, Піски, Мар'їнка, Березове, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

На опорні пункти наших військ поблизу Луганського противник здійснював вогневий вплив з мінометів калібру 120 та 82 мм, а також озброєння бойових машин піхоти. Позиції Об'єднаних сил в районі Водяного окупанти обстрілювали з мінометів 82-го калібру. У Мар'їнці та Березовому по наших захисниках вели вогонь снайпери. В ході бойових дій двоє військовослужбовців Об'єднаних сил загинули, один отримав поранення.

Від початку доби ворог двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил на Маріупольському напрямку в районі населених пунктів Гнутове та Лебединське з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Важке озброєння не застосовувалося. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил не допущено.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися