ООС: уночі бойовики дві обстріляли позиції ЗСУ
Україна

ООС: уночі бойовики дві обстріляли позиції ЗСУ

27 серпня 2018, 09:42
0
0
Сподобалось?
0

Ніч у районі проведення ООС пройшла без застосування важкого озброєння, але бойовики двічі відкривали вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі Павлополя та Водяного. А за минулу  добу бойовики 23 рази порушили режим тиші - 2 українських військових поранені, ще 2 - отримали бойові травми. Про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил станом на 7:00 27 серпня.

"Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а на окремих напрямках із мінометів калібру 82 і 120 мм, ствольної артилерії калібру 122 мм.

Ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Троїцьке, Південне, Новотроїцьке, Гнутове, Лебединське, Водяне, Широкине", - підкреслили у штабі.

"В районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Троїцьке, Гнутове, Водяне окупанти здійснили 5 обстрілів позицій Об’єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів та ствольної артилерії.

При загостренні ситуації підрозділи Об’єднаних сил відкривали вогонь у відповідь для придушення вогневих засобів противника", - йдеться у звіті.

Унаслідок обстрілів двоє українських військових поранені, ще 2 - отримали бойові травми.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися