Оточені в Іловайську військові і міліціонери поповнили боєкомплекти за рахунок терористів
Україна

Оточені в Іловайську військові і міліціонери поповнили боєкомплекти за рахунок терористів

29 серпня 2014, 19:33
0
1
Сподобалось?
1

Уже майже тиждень українські військові та спецпідрозділи міліції, у тому числі волинської патрульної роти міліції спеціального призначення «Світязь», перебувають в облозі в районі Іловайська Донецької області та у самому місті.

Сьогодні українські силовики спробували здійснити прорив. Про це написав у Фейсбук Семен Семенченко.

«При спробі виходу з оточення колона наших братів (усі батальйони і посилення ВСУ) потрапила в засідку. Зараз зайняли кругову оборону і ведуть бій», - розповів він.

«До мене додзвонився командир однієї з груп, яка проривалася з міста. Їх атакували сім росіян танків і до батальйону піхоти. Атакували під час руху. Відбилися, узяли 12 полоненики. Все що було можна для них я зробив. Зараз все залежить від їх стійкості і ваших молитов. Зараз вже пізно когось знову пікетувати. Зараз потрібно просто чекати», - додав пізніше Семенченко.

Раніше була інформація про те, що у бійців закінчуються боєкомплекти, тоді, за словами Семенченка, у них практично не було б іншого виходу як підірватися на гранатах, бо над бійцями-добровольцями бандити жорстоко знущаються.

За інформацією комбата «Донбасу», минулої ночі силовикам пощастило захопили два КамАЗи з боєкомплектами у сепаратистів, плюс прорвався ще один вантаж.

За інформацією речника Інформаційно-аналітичного центру РНБО, збройним силам поки не вдається створити коридор для відводу оточенців. Підрозділи ВСУ маневрують в районі Іловайська.

В мережі з'явилося відео боїв у місті, яке у складних умовах утримують українські силовики.

https://www.youtube.com/watch?v=GUpWWJlazkY


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися