Поліцейські налаштовані на ефективну та злагоджену роботу  під час масових заходів
Україна

Поліцейські налаштовані на ефективну та злагоджену роботу під час масових заходів

28 квітня 2018, 09:30
0
0
Сподобалось?
0

Не допустити виникнення або повторення конфліктних ситуацій під час масових травневих заходів- таке завдання поставив поліцейським усіх регіоні  України заступник глави Нацполіції – керівник патрульної поліції Олександра Фацевич, -повідомляє прес-служба поліції області.

За його словами, першого та другого травня в Україні очікується проведення близько 100 масових заходів у більшості регіонів держави. А 9 травня  близько двох тисяч. Орієнтовно участь у них візьме понад півмільйона громадян. Крім того, саме цього дня у місті Дніпро пройде футбольний матч між командами  «Динамо» (Київ) та «Шахтар» (Донецьк).

Тому  заступник глави Нацполіції звернув увагу керівників регіональних підрозділів превенції та патрульної поліції на необхідність організації та проведення тактико-спеціальних навчань з особовим складом. Слід врахувати результати роботи в попередні роки та  відпрацювати їх в рамках цих навчань. Він також зосередив увагу  на необхідність забезпечення публічної безпеки на травневі свята в лісопаркових зонах та біля водойм. Саме сюди для відпочинку перемістяться тисячі громадян, тож необхідно максимально наблизити патрульні наряди до місць їхнього відпочинку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися