Порошенко на найвищому рівні домовився про вихід зі зброєю оточених під Іловайськом бійців
Україна

Порошенко на найвищому рівні домовився про вихід зі зброєю оточених під Іловайськом бійців

30 серпня 2014, 02:05
0
0
Сподобалось?
0

Бійці добровольчих батальйонів «Донбас» і «Дніпро» отримали від російської армії ультиматум - їм запропонували здати до 6:00 сьогодні. Вони опинилися в щільному котлі під селом Червоносельське. Ситуація дуже критична. Як розповів боєць «Донбассу» у прямому ефірі «ШустерLive», їм вдалося закріпитися на п'ятачку 350 на 130 метрів. На цій території практично не можливо десь заховатися, оскільки тут є всього кілька уже напіврозвалених будинків. Усі прилеглі лісопосадки і поля заміновані. Схоже, що пастку ретельно готували. У разі відмови від здачі, їх обіцяли розстріляти з «Градів».

Ситуація була на контролі безпосередньо Президента України. І ось обнадійлива новина надійшла від командира «Донбасу» Семена Семенченка.

«Тільки що говорив з Президентом України. Він повідомив, що В ході переговорів на вищому рівні ним досягнута домовленість про наступне:

1) До 10-00 сьогодні усі бійці, які не здалися в полон, зі зброєю і прапорами будуть випущені через спеціальний коридор до місця дислокації основних сил АТО. Бойова техніка підірвана.

2) Впродовж декількох днів усі бійці, що здалися в полон, а також поранені, що знаходяться у полоні будуть обміняні на російських десантників у Харкові», - повідомив Семенченко.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися