Україна

Порошенко відправить в зону АТО митників — бо пропускають контрабанду

23 жовтня 2014, 22:05
0
0
Сподобалось?
0

 

Якщо не можуть боротися з контрабандою - будуть захищати кордон та економіку України в зоні проведення АТО. Такі перспективи окреслив президент перед митниками та іншими силовими структурами, відповідальними за законне ввезення товарів в Україну.

Петро Порошенко жорстко розкритикував роботу Служби безпеки, митних органів, Держприкордонслужби та міліції у сфері боротьби з контрабандою під час візиту в Одесу. Він зізнався, що зумисне відправив своїх помічників на «7 кілометр» - один з найбільших ринків Східної Європи, розташований в Одеській області. «Вони перевірили документи щодо митного оформлення вантажів і ні в одній торговій точці не було відповідних митних документів», - обурився Президент і додав, що схеми ввезення на митну територію України різних товарів продовжують існувати під «дахом» самих силовиків, і це знищує українську економіку.

Порошенко поставив вимогу силовикам: об'єднати зусилля в боротьбі з контрабандою. Інакше, пообіцяв, захищатимуть кордон і економіку України не від контрабанди, а в зоні проведення АТО.

Джерело: Високий Замок

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися