«Повія, виходь»: перед Адміністрацією президента – сутички
Україна

«Повія, виходь»: перед Адміністрацією президента – сутички

11 червня 2019, 09:46
0
1
Сподобалось?
1

Під центральним входом в Адміністрації президента, де проходить акція проти заяв колишнього президента Леоніда Кучми щодо Донбасу, сталася бійка.

Учасники акції хотіли повісили табличку "Адміністрація губернатора Малоросії", проте поліція її вирвала і порвала, - пише Ураїнські новини.

Як повідомляє  після цього люди накинулися на поліцейського. У свою чергу, він говорить, що не дозволить символіці агресора висіти на держадміністрації.

Перед цим люди вигукували "Повія, виходь". Основна вимога - "Ні капітуляції і реваншу проросійським силам в Україні". Час від часу учасники акції вигукують гасла "Кучму геть!".

Як повідомляли Українські Новини, активісти обклеїли вхід в АП фотографіями загиблих на Донбасі. Також учасники пікету підняли білий прапор і спалили його на знак того, що не допустять капітуляції України перед Росією.

Раніше Кучма розкрив подробиці ініціативи не відкривати вогонь у відповідь. Леонід Кучма вважає критику ініціатив заборони вогню у відповідь і зняття економічної блокади Донбасу передвиборчою кампанією.

Тим часом Генеральна прокуратура порушила 3 кримінальні провадження за фактом підготовки до фінансування тероризму, державної зради та перешкоджання Збройним силам через заяв Президента Володимира Зеленського та колишнього Президента, представника України в Тристоронньої контактної групи (ТКГ) з врегулювання ситуації на Донбасі (Україна - Організація з безпеки і співробітництва в Європі - Росія) Леоніда Кучми.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися