Представники «республік» у Мінську вимагали переглянути попередні домовленості — ОБСЄ
Україна

Представники «республік» у Мінську вимагали переглянути попередні домовленості — ОБСЄ

1 лютого 2015, 13:05
0
0
Сподобалось?
0

На зустрічі у Мінську представники бойовиків з «ДНР» та «ЛНР» були не в змозі обговорити пропозиції Тристоронньої контактної групи. Замість цього вони закликали до перегляду мінських Протоколу та Меморандуму. 

Про це йдеться у заяві ОБСЄ, повідомляє «Українська правда».

«Тристоронння контактна група підготувала детальний план для конкретної реалізації Мінської протоколу та Меморандуму, які лишаються незамінною основою для будь-якого мирного врегулювання. На жаль, представники «ДНР» та «ЛНР», які підписали ці документи, не брати участі у засіданні групи, хоча вони були особисто запрошені. Їх представники були не в змозі обговорити висунуті пропозиції. Вони навіть не були готові обговорювати реалізацію угоди про припинення вогню і виведення важких озброєнь. Замість цього, вони закликали до перегляду Протоколу та Меморандуму. Засідання було закрито», - заявили в ОБСЄ.

«Контактна група лишається відкритою для продовження консультацій у будь-який час. У зв'язку з ситуацією, яка серйозно погіршується та зростанням числа жертв, група закликає усіх учасників переговорів повною мірою реалізувати мінські домовленості без подальших затримок», - йдеться у заяві.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися