Президент представив нового голову Волинської облдержадміністрації
Україна

Президент представив нового голову Волинської облдержадміністрації

23 березня 2018, 16:04
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні у Луцьк прибув президент України Петро Порошенко. Глава держави під час наради з активом області, як і очікувалося раніше, представив нового голову Волинської обласної державної адміністрації. Ним став 60-річний генерал-лейтенант Олександр Ілліч Савченко.

– Я його знаю років 18. Це дуже професійна і грамотна людина, – сказав Порошенко.

Президент окреслив коло першочергових завдань для Олександра Савченка на новій посаді. Це створення курорту державного значення «Шацьк», завершення реконструкції дороги Устилуг-Луцьк-Рівне, облаштування міжнародного пункту пропуску «Адамчуки-Збереже», впровадження у межах області сучасних технологій у галузі поводження з відходами та будівництво заводу з переробки твердих побутових відходів. Також Порошенко наголосив на «бурштиновому» питанні, мовляв тут має бути порядок.

Президент згадав і про попередника Савченка на посаді голови Волинської ОДА Володимира Гунчика. Порошенко зазначив, що йому запропоновано перейти на іншу цікаву роботу.

Довідково: Олександр Савченко народився 5 серпня 1957 року у селі Нижні Верещаки на Кіровоградщині. Має дві вищі освіти – інженерну та юридичну (закінчив академію внутрішніх справ). З 2007 по 2010 рік був заступником міністра МВС з блоку громадської безпеки.  Пізніше працював директором департаменту економічної, промислової, інформаційної безпеки та управління ризиками компанії «Нафтогаз України». Майже увесь 2017-й відпрацював першим заступником голови Київської облдержадміністрації, звідки звільнився за власним бажанням наприкінці листопада минулого року.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися