Прес-служба Луганської ОДА дуже літературно повідомила про падіння Леніна Станиці Луганській
Регіони

Прес-служба Луганської ОДА дуже літературно повідомила про падіння Леніна Станиці Луганській

17 квітня 2015, 10:52
0
1
Сподобалось?
1

У ніч на п’ятницю у Станиці Луганській упав Ленін. Про це повідомила прес-служба Луганської військово-цивільної адміністрації. Пам’ятник вождю світового пролетаріату стояв поблизу будівлі райдержадміністрації й залишався чи не єдиним об’єктом у центральній частині селища, який не постраждав внаслідок бойових дій.

«Найближчі опорні пункти бойовиків знаходяться від РДА всього за кілометр, за минулий і початок цього року Станицю Луганську обстрілювали з важкої артилерії, танків, мінометів, «Градів» і т.д. по кілька разів на добу. Осколкові та кульові пошкодження зазнала в тому числі й райдержадміністрація, і тільки Ленін залишався неушкодженим. Учора патріотично налаштовані активісти селища обв’язали обличчя «вождя» жовто-синьою «маскою», а потім «вручили» йому національний український прапор. Вранці працівники РДА, що прийшли на роботу, виявили Леніна в горизонтальному положенні.
Очевидно, вождь світового пролетаріату не витримав «наруги» національною символікою України, на знак протесту вирішив зійти з постаменту, але перечепився і впав на землю. Деталі інциденту з’ясовують правоохоронці», – йдеться у повідомленні прес-служби.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися