На Полтавщині автобус з демобілізованими потрапив у смертельну ДТП
Регіони

На Полтавщині автобус з демобілізованими потрапив у смертельну ДТП

1 травня 2015, 17:59
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні близько опівночі на Полтавщині на автодорозі Київ-Харків мікроавтобус «Фольксваген Т-4», який рухався у бік Харкова, зіткнувся з автобусом «ХАЗ-3250», що рухався назустріч.

За даними прес-служби міліції Полтавщини, внаслідок зіткнення 44-річний водій «Фольквагена», мешканець Боровського району Харківської області, загинув. Також загинув 30-річний пасажир автобуса «ХАЗ», мешканець Білої Церкви Київської області.

Крім того, 53-річний водій автобуса «ХАЗ», а також його пасажири віком 23, 28, 34 та 43 років отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та доставлені на лікування в медичні заклади.

За попередньою інформацією, автобус «ХАЗ», який належить Київському військовому обласному комісаріату, здійснював перевезення демобілізованих 30 квітня 2015 року військовослужбовців збройних сил України.

Слідчі з’ясовують причини та обставини події. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10- ти років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися