Ігор Палиця дав, а потім забрав в одеської міліції броньовані КрАЗи
Регіони

Ігор Палиця дав, а потім забрав в одеської міліції броньовані КрАЗи

23 червня 2015, 22:47
0
0
Сподобалось?
0

Колишній глава Одеської облдержадміністрації Ігор Палиця після звільнення забрав у міліції кілька десятків належних йому військових вантажівок КрАЗ. Про це в ефірі «Свободи слова» заявив чинний губернатор Михайло Саакашвілі.

«Я приїхав, мені повідомили, що у моєї міліції є, по-моєму, 40 броньованих машин. Я зрадів. Але потім він їх забрав, перевіз в інше місце», - зазначив чиновник.

Джерела «Думської» у правоохоронних органах розповіли, що мова йде про вантажівки, які використовували один час члени воєнізованої організації «Народна варта», підконтрольної колишньому губернатору і його старшому партнеру. Машини неодноразово з'являлися на вулицях міста в ході так званої «антитерористичної відпрацювання» (яку, до слова, проводила в основному «Варта», а не Нацгвардія) і брали участь в оглядах сил на Куликовому полі. Журналісти тоді ще звернули увагу, що на військових начебто авто висять звичайні цивільні держномери (білі).

В кінці березня, після заяви президента Петра Порошенка про те, що він не дозволить главам областей мати «приватні армії», Палиця передав КрАЗи облуправлінню внутрішніх справ – у тимчасове користування. Тоді на них повісили міліцейські спецномери (блакитні), хоча за документами авто проходили як приватні.

Наш співрозмовник не зміг назвати точну кількість цих машин: «Але точно їх було менше 40».

В оглядах на Куликовому полі приймало участь 20 КрАЗів.

https://www.youtube.com/watch?v=N4kTcO1tysE


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися