Із зони АТО лісами намагалися вивезти вантажівку зі зброєю
Регіони

Із зони АТО лісами намагалися вивезти вантажівку зі зброєю

15 серпня 2015, 22:14
0
0
Сподобалось?
0

У лісосмузі поблизу населеного пункту Бахмутівка Новоайдарівського району Луганської області співробітники Служби безпеки України спільно з прикордонниками затримали вантажівку з номерами невстановленого зразка. У кузові автомобіля правоохоронці виявили 43 тротилові шашки вагою майже 12 кілограмів, три протипіхотні міни, 143 гранати різних типів, приблизно шість тисяч набоїв різного калібру, 26 боєприпасів для підствольного гранатомета, більше сотні запалів до гранат, а також снайперський приціл ПСО-1, підствольний гранатомет ГП-25, електродетонатор та димову шашку, інформує прес-центр СБУ.

Під час огляду автомобіля до місця події прибуло троє чоловіків, один з яких відрекомендувався військовослужбовцем взводу матеріально-технічного забезпечення. Він повідомив, що вантажівка належить його військовій частині і вантаж необхідно доставити до місця її дислокації.

Співробітники СБУ оперативно перевірили цю інформацію та встановили, що вона не відповідає дійсності. Зброю та боєприпаси вилучено. Тривають невідкладні слідчі дії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися