У київському супермаркеті люди влаштували безглузду штовханину на акційних яйцях
Регіони

У київському супермаркеті люди влаштували безглузду штовханину на акційних яйцях

2 грудня 2015, 11:30
0
0
Сподобалось?
0

Прикрий інцидент стався в одному з супермаркетів мережі «Ашан», у Києві. Тут покупцям пропонували акційні яйця та цукор по 9,99 грн. На дешевий товар злетілися сотні покупців. Зрештою, у своєму бажанні багато хто почав втрачати подобу людини розумної.

Картину зафільмувала і описала у «Фейсбук» Юлія Сардак.

«Взяти лоток чи навіть 4 було не складно, важко було винести «здобуте» з того натовпу. Ситуацію прийшла розрулювати адміністраторка, але вона лише переминалася з ноги на ногу та намагалася комусь додзвонитися. І коли, нарешті, додзвонилася, то видала сакраментальну фразу: «Шановні, машина у дорозі затримується, тому наступна партія яєць буде лише через 3 години»… Ох, краще б вона просто мовчала… Яйця падали людям прямо на голови, вони чавили та місили їх ногами… На відео чути, як одна жінка намагалася достукатися до здорового глузду, але… Врешті, кілька ящиків яєць просто передавили. Літня жінка впала прямо у коробку з лотками. Ніхто навіть не хотів допомогти їй підвестися», – написала Юлія Сардак. 
Цікаво, що найспритніших покупців, які понабирали по 3-4 лотки, на касі чекало розчарування. Акційна ціна діяла лише на 3 десятки, за решту платити довелося за звичайною – 21 гривня за десяток. Про це, за словами Юлії Сардак, неодноразово через гучномовець попереджала адміністрація, але у гонитві за «халявою» цього ніхто не хотів чути.

https://www.youtube.com/watch?v=sGnjF2c4RDI


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися