У Києві жінка керувала бандою, яка вбивала людей заради квартир
Регіони

У Києві жінка керувала бандою, яка вбивала людей заради квартир

12 травня 2016, 16:16
0
0
Сподобалось?
0

Оперативниками Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України спільно з оперативниками Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції Києва та з працівниками Департаменту з розслідування та нагляду у кримінальних провадженнях у сферах державної служби та власності Генеральної прокуратури України ліквідували особливо небезпечну банду.

Правоохоронці встановили, що зловмисники, користуючись зв’язками із окремими співробітниками Головного управління Національної поліції Києва, а також з нотаріусом, з 2015 року по теперішній час викрадали, тривалий час утримували, мордували та вбивали мешканців столиці.

Як інформують у департаменті комунікації Національної поліції України, до складу злочинної групи входила жінка та її чотири пособника, які раніше були засуджені за вчинення тяжких і особливо тяжких злочинів. За допомогою окремих працівників столичної поліції члени ОЗГ знаходили місцевих мешканців, які зловживали спиртним або вживали наркотики, але при цьому не мали родичів, які б могли претендувати на спадщину.

Цих людей зловмисники викрадали, тривалий час утримували і змушували нотаріально переоформлювати своє житло на інших осіб. Потерпілих шантажували, позбавляли їжі і води, били, а після досягнення потрібного результату – вивозили за межі Києва і вбивали.

Для затримання «чорних ріелторів» була сплановано і проведено контрольовану правоохоронцями спецоперацію з викрадення зловмисниками людини. До затримання бандитів були залучені бійці спецпідрозділу поліції «КОРД». З метою очищення лав столичного главку поліції, у цій спецоперації взяли участь представники керівництва поліції Києва та Управління карного розшуку. Під час цієї спецоперації правоохоронці звільнили трьох потенційних жертв зловмисників, яких ті планували вбити.

Злочинцям загрожує покарання у вигляді довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися