Під Києвом згорів приватний будинок престарілих — 17 людей загинули
Регіони

Під Києвом згорів приватний будинок престарілих — 17 людей загинули

30 травня 2016, 12:50
0
0
Сподобалось?
0

Вчора о 3 годині 48 хвилин до ДСНС Київської області надійшла інформація про те, що повідомлено місцеву пожежну команду у села Літки Броварського району  про пожежу у селі Літочки на території приватного господарство в двоповерховій будівлі, в якій організовано тимчасове проживання осіб похилого віку, виникла пожежа з подальшим розповсюдженням вогню по всій площі.

За попередньою інформацією, у приміщені перебувало 35 осіб. У будинку в одній з кімнат вибухнув телевізор, після чого і почалася пожежа. Про надзвичайну подію до рятувальної служби надійшло повідомлення приблизно за годину від початку пожежі. Тож коли вогнеборці прибули на місце, горів уже весь будинок. Дах будівлі завалився. Боротьба з вогнем тривала кілька годин. Всього до гасіння було залучено 28 одиниць техніки та понад 150 осіб, у тому числі від ДСНС 10 одиниць техніки та 88 чоловік особового складу.

Врятовано 18 людей з яких 5 осіб з опіками різних ступенів важкості госпіталізовано до лікарні. На згарищі виявили тіла 17 мешканців пансіонату, який, за попередніми даними, функціонував незаконно. Для внутрішнього оздоблення будинку були використані легкозаймисті матеріали, які виділяють ядучий дим під час горіння. Значна частина загиблих якраз і отруїлися продуктами горіння.

https://www.youtube.com/watch?v=8ofzs7WUIl8


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися