Свіжа шокуюча авіазйомка з бурштинових «клондайків», незаконних вирубок лісу на Волині, Житомирщині, Рівненщині
Регіони

Свіжа шокуюча авіазйомка з бурштинових «клондайків», незаконних вирубок лісу на Волині, Житомирщині, Рівненщині

31 серпня 2016, 17:36
0
0
Сподобалось?
0

Шокуюче відео оприлюднила на офіційному сайті Державна прикордонна служба. Протягом минулого тижня прикордонники-авіатори здійснили кілька робочих вильотів та зафіксували близько 10 осередків незаконного видобутку бурштину в Олевському районі Житомирської області та Рокитнівському, Зарічненському, Володимирецькому і Дубровицкому районах Рівненщини. В цих місцях фіксувалася велика кількість копачів, автомобільної техніки, мотопомп і навіть земснарядів.

Також у Володимир-Волинському районі Волині, Сокальському, Яворівському, Жидачівському, Стрийському районах Львівської області, зафіксовано ділянки, де здійснювалася вирубка лісу, та обладнані місця для виготовлення деревного вугілля.

Окрім того у ході повітряного моніторингу прикордонники виявили на території Львівської, Волинської, Тернопільської, Чернівецької, Івано-Франківської, Рівненської та Вінницької областей імовірні місця зльоту (посадки) малих літальних апаратів та накопичення товарів, які можуть використовувати у своїй діяльності  контрабандисти.

Загалом під час польотів екіпажі літаків Держприкордонслужби оглянули 2,5 тисячі кілометрів лінії державного кордону та 12 тисяч квадратних кілометрів тилових ділянок прикордоння.

Про всі результати повітряного моніторингу та вжиті заходи проінформовано керівництво держави та взаємодіючі правоохоронні органи. Вже сьогодні підрозділи Національної поліції розпочали активну фазу щодо припинення незаконної господарської діяльності у районах, прилеглих до державного кордону. 

https://www.youtube.com/watch?v=kHruCaLbhh4


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися