У Києві облава на озброєного чоловіка, який викрав маршрутку з людьми, поранив поліцейського і скоїв кілька ДТП
Регіони

У Києві облава на озброєного чоловіка, який викрав маршрутку з людьми, поранив поліцейського і скоїв кілька ДТП

2 березня 2017, 12:06
0
0
Сподобалось?
0

У Києві працівники патрульної поліції отримали повідомлення про підозрілого чоловіка у Дніпровському районі, який мав при собі чималий рюкзак. Коли правоохоронці наблизилися, він кинув сумку і дворами багатоповерхівок побіг на вулицю Малишка. Там зловмисник забіг у маршрутне таксі, пригрозив водієві зброєю і наказав їхати. Коли автобус рушив, невідомий через лобове скло вистрілив у бік патрульних, які почали його переслідування. У цей момент водій і пасажири вибігли на вулицю.

Зловмисник сів за кермо і поїхав. При цьому він продовжував стріляти у патрульних. Поліцейські у відповідь теж почали застосовувати табельну зброю. Тікаючи від переслідування зловмисник скоїв кілька зіткнень з автомобілями, у тому числі з машиною поліції. Після кількох влучань зі зброї автобус втратив здатність нормально рухатись. Тож чоловік зупинився у приватному секторі, кинув маршрутку і почав втікати. На станції міської електрички він поранив у ногу працівника поліції, котрий намагався його затримати.

Нині правопорушник ховається у приватному секторі. На його пошуки задіяли працівників територіального управління поліції, спецпідрозділ та кінологів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися