На Дінпропетровщині підлітки били однолітка цеглиною і ножем, щоб забрати його комп’ютер
Регіони

На Дінпропетровщині підлітки били однолітка цеглиною і ножем, щоб забрати його комп’ютер

6 квітня 2017, 18:13
0
0
Сподобалось?
0

Ця жахлива подія відбувалася у містечку Верховцево Верхньодніпровського району Дніпропетровської області. Мотивом для жорстокого нападу на підлітка став комп’ютер 14-річного школяра, про який він неодноразово розповідав у школі.

«5 квітня в обідню пору двоє підлітків прийшли до жертви на подвір’я та попросили напитися. Коли дитина відвернулася, один з нападників – раніше судимий за крадіжку 16-річний хлопець, взяв цеглину та вдарив потерпілого по голові. Жертва впала, її затягнули до будинку, де зв’язали кабелем та почали бити. Наостанок завдали кілька ударів кухонним ножем. Подумавши, що потерпілий помер, нападники забрали з будинку монітор, системний блок, інші комплектуючі, і залишили місце злочину. Дорогою викинули знаряддя злочину біля покинутого будинку, де ніж в подальшому і вивили поліцейські», – розповідають у поліції.

Ледь живу, скручену на підлозі дитину виявив сусід потерпілого. Він повідомив про подію до поліції та викликав швидку допомогу. Хлопця доставили до лікарні, де діагностували ножове поранення шиї, грудей та легень. Вже за кілька годин вдалося встановити причетних до злочину підлітків. Їх доставили до відділення поліції та опитали. Хлопці зізналися, що спланували напад на однолітка заздалегідь.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися