Викрили організаторів розкидання львівського сміття по всій Україні
Регіони

Викрили організаторів розкидання львівського сміття по всій Україні

2 червня 2017, 17:40
0
0
Сподобалось?
0

Днями працівники Нацполіції та СБУ провели 15 обшуків на території Львівської, Дніпропетровської та Київської областей у справі про організацію незаконних перевезень сміття зі Львова, яке викидали в непристосованих місцях. Які за угодами вивозили сміття зі Львова і мали його захоронювати  були створені наприкінці минулого року у Дніпрі. Вони не мали відповідних ресурсів: техніки, полігонів твердих побутових відходів, транспортних засобів та навіть не мали працівників.

Слідством встановлено, що після трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі й по даний час перевізники твердих побутових відходів подавали документи від імені фіктивних підприємств про нібито прийняття та захоронення останніми відходів, на підставі чого отримували кошти з міського бюджету Львова. Водночас, таких послуг фіктивні підприємства не надавали, а перевізники незаконно здійснювали скид твердих побутових відходів у невідведених для цього місцях на всій території України.

Під час обшуків вилучено значний обсяг документації, печатки фіктивних підприємств, листування осіб, які їх створили та комп’ютерну техніку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися