«Націоналізований» донецький металургійний завод російські управлінці доводять до банкрутства
Регіони

«Націоналізований» донецький металургійний завод російські управлінці доводять до банкрутства

13 липня 2017, 12:27
0
0
Сподобалось?
0

Керівництво господарської діяльності ПАТ «Донецький металургійний завод» нині здійснює російське ТОВ «Внєшторгсервіс». Нині триває робота над викачуванням ресурсу з підприємства.

Так, за даними «Інформаційного спротиву», до 40% готової продукції (чавуну) реалізується в РФ за ціною в 1,5 рази нижче собівартості, сировина (кокс, залізна руда, флюси, вугілля) закуповується в Росії за ціною в 2-3 рази вищою за ринкову. На всіх етапах від переговорів і укладення контракту до отримання коштів процес контролюють тільки представники ТОВ «Внєшторгсервіс». Співробітники «ДМЗ» використовуються тільки на етапі виробництва, і при реалізації на етапі доставки чавуну на залізничну станцію «Іловайськ», звідки він відправляється в РФ.

«Зазначені дії представників ТОВ «Внєшторгсервіс» свідчать, що російська «адміністрація» намагається використовувати всі потужності заводу, отримати максимальний прибуток, яка залишається в РФ, без інвестування в виробництво і розвиток заводу, а після виснаження підприємства зупинити виробництво і припинити «зовнішнє управління». На підтвердження цього говорить і той факт, що представники ТОВ «Внєшторгсервіс», які повністю контролюють фінансову діяльність підприємства, практично призупинили виділення коштів і поставки в необхідній кількості (стратегічний запас) необхідних паливно-мастильних матеріалів, сировини, устаткування та іншого для потреб «ДМЗ», – ідеться у повідомленні «ІС».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися