У Харкові хлопець з балкона стріляв з пістолета по перехожих
Регіони

У Харкові хлопець з балкона стріляв з пістолета по перехожих

26 жовтня 2017, 17:13
1
0
Сподобалось?
0

У Харкові хлопець влаштував стрілянину з пістолета з балкона багатоповерхового будинку на вулиці Пушкінській, 54. Поруч із ним були друзі, які знімали процес на відео і не приховали захоплення, як і сам стрілок. «Крутий» відеозапис молодь виклала у соцмережу «Інстаграм». На щастя, ніхто з перехожих не постраждав.

Хулігана вирахувала поліція, здійснивши по квартирний обхід будинку. Тепер хлопцеві загрожує покарання за хуліганство з використанням вогнепальної зброї, за свою витівку він може провести за гратами від 3 до 7 років. Все залежить від експертизу зброї.

Раніше цей же студент викладав в «Інстаграм» фотографію з націленим пістолетом у привідкриті двері одного деканатів Харківського національного університету імені Каразіна.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Владимир
    Владимир

    Таких не адекватних, які можуть стріляти з вогнепальної зброї, потрібно садити на все життя. Спроба вбивства...... Держава - деснемає ні законів, ні порядку.... Продажне все кругом. Епідемії не минучі в майбутньому. Божа кара повинна вичистити землю від лайна.....

    19 березня 2020, 11:08
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися