У Харкові розіграли смерть чиновника, щоб уберегти від замовного вбивства
Регіони

У Харкові розіграли смерть чиновника, щоб уберегти від замовного вбивства

29 січня 2018, 10:57
0
0
Сподобалось?
0

У Харкові співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою області попередили вбивство керівника комунального підприємства «Міськелектротранссервіс». 45-річного Владислава Васенка «замовила» його колишня теща, аби помститися та разом із донькою заволодіти його майном і активами.

Про це інформує прес-служба СБУ.

СБУ дізналася про те, що жінка шукає виконавця у кримінальному світі й максимально правдиво вибудувала операцію із затримання замовниці. Жінка хотіла, аби кіллер замаскував вбивство під природну смерть. Це нібито й відбулося. Владислав Васенко раптово «помер» на вулиці, виходячи з власного авто. Його «тіло» забрала швидка. Усе було «випадково» знято на камеру і поширено в Інтернеті. Пізніше на офіційному сайті Харківської міської ради з’явилося співчуття з приводу смерті Васенка підписане Геннадієм Кернесом.

Отож, коли «докази» для замовниці були готові, провели її затримання під час передачі грошей виконавцю. За вбивство зятя вона заплатила 10 тисяч доларів.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 п. 6, 11, 12 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів на замовлення за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися