Чернівці

У Чернівцях на фасадах будинків почнуть демонтувати супутникові тарілки

8 січня 2017, 12:01
0
0
Сподобалось?
0

З наступного тижня комунальники Чернівців почнуть демонтувати телевізійні антени та супутникові тарілки з фасадів будинків на площах міста. Насамперед це зроблять на площах Соборній, Театральній та Святої Марії. Про це пише molbuk.ua з посиланням на начальника КЖРЕП №6 Івана Руса.

”Усім людям розіслали попередження про те, що буде відбуватися демонтаж телевізійних та супутникових антен. Оголошення розклеювали у під’їздах та адресно надсилали. Будемо демонтувати антени, які знаходяться на фасадах та дахах будинків, які видно з центральних вулиць. Два тижні тому попереджали мешканців, щоби вони самостійно демонтували антени, якщо цього не зроблять, — це робитимуть працівники КЖРЕПів. Деякі люди зверталися до нас і самостійно перенесли антени на внутрішні фасади будинків, але це зробили лише четверо-п’ятеро людей”, — зазначає Іван Рус.

“З наступного тижня повторно попередимо мешканців про демонтаж антен. Якщо вони не погодяться з цим, будемо самі знімати. Антени, які знімемо, зберігатимуться на складі із зазначенням адреси. Коли людина звернеться за їх поверненням, доведеться сплатити кошти за демонтаж пристрою”, - розповів Іван Рус.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися