Росіяни вивозять з України раритети
Чернівці

Росіяни вивозять з України раритети

20 жовтня 2014, 13:05
1
0
Сподобалось?
0

 

Книги Федора Шаляпіна, Козьми Пруткова та теки з нотними грамотами кінця XIX-початку XX століття вилучено співробітниками Чернівецької митниці. Не задекларовані та не пред'явлені до митного контролю речі намагалася вивезти за терени України росіянка.

Раритети під час здійснення митного контролю ручної поклажі на станції «Вадул-Сірет» митного поста «Вадул-Сірет» виявили співробітники Чернівецької митниці Міндоходів. Серед цінностей, що «їхали» у картонних коробках, розміщених на поличці купе вагону, були Книга Федора Шаляпіна «Страницы из моей жизни» (автобиография),»1926р., «Полное собрание сочинений Козьмы Пруткова с портретом FAC SIMILE и биографическими сведениями», 1927, а також теки з нотами кінця XIX-початку XX століття. Громадянка Росії виявлені предмети визнала своєю власністю. При цьому документів, які були б підставою для переміщення цих цінностей через митний кордон України, не надала. Тож предмети старовини вилучено до рішення суду.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • ГостьЯ
    ГостьЯ

    Вор-он и в Африке вор, а из РФ поналетело воронье грабить, разрушать и убивать. Ад ждет этих уродов во главе с предводителем Пукиным в свои объятья. Только в аду им и место.

    20 жовтня 2014, 13:16
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися