Викрадені в Європі елітні  мотоцикли знайшли на Буковині
Чернівці

Викрадені в Європі елітні мотоцикли знайшли на Буковині

19 жовтня 2018, 19:50
0
0
Сподобалось?
0

Майже три десятки дорогих мотоциклів, що  перебували у міжнародному розшуку, сторожинецькі поліцейські виявили  під час обшуку у гаражі приватного господарства у Чернівцях. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції України.

У гаражі чернівчанина працівники поліції виявили велику кількість елітних мотоциклів без документів, почали встановлювати походження транспорту та його справжніх володарів

У власника гаража не було реєстраційних документів на мототранспорт і він не міг пояснити, звідки у нього така кількість дорогих мотоциклів. А тому слідчі розпочали кримінальне провадження, а суд наклав арешт на увесь виявлений транспорт. 

Завдяки ефективній взаємодії сектору міжнародного поліцейського співробітництва з національними центральними бюро Інтерполу в Італії та Німеччині правоохоронці з’ясували: вилучені мотоцикли були викрадені упродовж 2017 року в різних країнах Євросоюзу.  Підготовка до повернення мототранспорту законним власникам тривала майже рік. Працівники поліції провели кропітку роботу, надсилаючи запити до європейських країн, встановлюючи володарів викраденого майна та готуючи необхідні документи для його передачі.  Зрештою, три елітні мотоцикли «Harley-Davidson» і один «Mustang», загальною вартістю близько 65 тисяч євро, вже знайшли своїх власників. Громадяни Італії надали всі необхідні документи для підтвердження права власності на вказаний транспорт. Для його отримання до Чернівців приїхали двоє італійців.

Під час спілкування з буковинськими правоохоронцями іноземці зазначили, що спершу навіть не сподівалися коли-небудь знову побачити свої мотоцикли. А тому були неймовірно вражені звісткою з України про їх розшук. Повернувшись до Італії, власники мотоциклів розповіли місцевим мас-медіа про результати роботи української поліції та висловили щиру вдячність за докладені зусилля з повернення викраденого транспорту.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися