Хмельниччина

За жорстоке убивство засудили військового-«атошника»

27 липня 2015, 15:06
0
0
Сподобалось?
0

На Хмельниччині за вбивство засудили 21-річного військовослужбовця, який проходив службу у зоні АТО. Він позбавив життя людину, яка планувала купити у солдата землю.

Цей страшний випадок стався ще минулого року. Як розповіли у прес-службі обласної прокуратури, у листопаді минулого року із військовослужбовцем познайомився хмельничанин, аби придбати у нього земельну ділянку, яку той мав отримати як учасник АТО. При розмові з потенційним покупцем на його квартирі між чоловіками виникла суперечка, під час якої гість, застосувавши прийоми рукопашного бою, убив господаря. Тоді забрав з помешкання прикраси, понад 50 тисяч гривень, ключі та технічний паспорт від автомобіля й, аби приховати сліди злочину, облив бензином квартиру разом із трупом потерпілого та підпалив.

І ось у цій справі прозвуав вирок. Незважаючи на те, що зловмисник заперечував свою вину, суд присяжних Хмельницького міськрайонного суду у складі двох професійних суддів та трьох присяжних визнав бійця винним. Учасник АТО отримав 15 років позбавлення волі.

Джерело: «Є»


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися