На Хмельниччині школу очолив... педофіл
Хмельниччина

На Хмельниччині школу очолив... педофіл

18 вересня 2016, 09:08
0
0
Сподобалось?
0

На Хмельниччині – скандал: одну зі шкіл в області очолив чоловік з кримінальним минулим, який отримав строк, зокрема, і за педофілію!

Жителі міста Бердичева добре пам’ятають подробиці гучного скандалу кількарічної давнини за участю директора Гришковецької гімназії та депутата Бердичівської міської ради Дмитра Лазебного, якого затримали працівники УБОЗу та висунули звинувачення у педофілії. Було зафіксовано, що будучи директором навчального закладу, збоченець користувався своїм становищем для того, щоб чіплятися до неповнолітніх хлопців, які навчалися у школі. Суд знайшов достатньо вагомою зібрану доказову базу, тож Дмитра Лазебного у 2013 році засудили до шести років позбавлення волі.

Та тюремне ув’язнення та винесений йому вирок зовсім не став приводом для того, щоб більше не вчителювати. Нещодавно слід бердичівського педофіла з’явився в селі Черепова Хмельницької області, куди він влаштувався працювати у місцеву школу… директором. Та у новому навчальному закладі він не пропрацював і двох тижнів. Вчителів насторожило те, що директор то вимагає купити йому пива, то ставить умови для працівників їдальні приносити йому їжу просто у кабінет. А коли вони почали шукати інформацію про свого нового керівника, то взялися за голову! Дізнавшись, що його минуле викрили, Дмитро Лазебний 13 версня написав заяву про звільнення за власним бажанням та накивав п’ятами з села – адже батьки були налаштовані рішуче.

Юрисконсульт районного відділу освіти пояснила, що перевірку новопризначеного керівника ніхто не проводив, а його прийом на роботу був проведений згідно з визначеною законодавством процедурою: як того вимагає закон, він подав заяву на призначення та атестаційний лист. Тож минуле Дмитра Лазебного було для них невідоме. Більше того, освітянам педофіл надав документи про те, що він являється Заслуженим вчителем України та… учасником АТО!

Джерело: berdichev.biz

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися