Хмельниччина

На сайті знайомств знайшла свого... убивцю

28 грудня 2016, 19:38
0
0
Сподобалось?
0

Правоохоронці розкрили убивство, що було скоєне на Хмельниччині у листопаді цього року. Тоді в очереті з ознаками насильницької смерті було знайдено тіло невідомої жінки. За підозрою у скоєнні злочину затримали її віртуального знайомого.

За попередніми даними, на початку осені жителька Запоріжжя познайомилася на сайті знайомств з жителем села Меджибіж. Через деякий час спілкування чоловік запросив жінку до себе, незважаючи на те, що у нього сім'я і діти. Та погодилася і, залишивши свою малолітню дитину на матір, приїхала в Меджибіж.

Новоспечений знайомий купив алкоголь, закуску і запросив даму відзначити зустріч в сусідньому селищі. Однак там між парою виник конфлікт. Чоловік кілька разів ударив гостю по голові, від чого жінка втратила свідомість. Він кинув її в очереті й пішов додому. Однак дорогою йому спало на думку, що його жертва може прийти до тями й розповісти правоохоронцям про те, що трапилося. Тож він повернувся і кілька разів ударив жінку ножем у шию. Зброю зловмисник викинув в річку, а закривавлений одяг спалив у грубці. 29 листопада тіло жінки виявив місцевий рибалка. Невдовзі знайшли і затримали підозрюваного. Виявилося, що двадцятип'ятирічний молодик тільки в лютому цього року вийшов з в'язниці, де перебував за крадіжки та розбійний напад. Потерпіла, до речі, теж розшукувалася за крадіжки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися