Китайці досліджують наш ячмінь
Хмельниччина

Китайці досліджують наш ячмінь

20 червня 2017, 14:31
0
0
Сподобалось?
0

Аби впевнитися у якості ячменю, що мають з Хмельниччини експортувати до Китаю, іноземні експерти взялися досліджувати збіжжя. Воно має бути чисте, а не змішане з іншими зерновими, не повинне містити живих комах та карантинних шкідливих організмів, що перебувають під контролем у Китаї. Також підприємства, які експортують ячмінь, мають здійснювати доочищення зерна, аби упередити перенесення ґрунту, заражених залишків рослин та насіння бур'янів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися