Хмельниччина

Лісом ніч блукала 14-річна дівчинка

23 жовтня 2017, 09:38
0
0
Сподобалось?
0

У Віньковецькому районі Хмельниччини поліцейські разом з рятувальниками та місцевими мешканцями всю ніч розшукували 14-річну дівчину, яка після сімейної сварки пішла з дому та заблукала у лісі.

За повідомленням прес-служби обласного управління Нацполіції, дівчина пішла з дому у селі Пилипи Олександрівські близько 15.00 години після того, як посварилася з батьком. А близько 19.00 години вона зателефонувала сестрі та повідомила, що заблукала у лісі, після чого зв’язок з нею перервався.

До пошуків долучився увесь особовий склад Віньковецького відділення поліції. Поліцейські разом з рятувальниками та місцевими жителями одразу організували пошукові групи й усю ніч прочісували довколишні ліси з сиренами та гучномовцями. «Пошуки ускладнились несприятливими погодними умовами — дуже сильним туманом», - каже Андрій Дуранков, начальник Віньковецького відділення ГУНП в Хмельницькій області.

Лише вранці вже наступного дня на кордоні з сусіднім Дунаєвецьким районом дівчина, почувши сирени, вийшла на лісників. «Вони знали, що ми шукаємо дівчину, а тому одразу повідомили нас», - продовжує керівник віньковецьких поліцейських. Нараз із дівчинкою працюють психологи, її здоров’ю нічого не загрожує.

Джерело: Є


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися