Хмельниччина

«Скинули» останнього вождя

1 грудня 2014, 17:17
3
1
Сподобалось?
1

 

На Славутчині (Хмельницька область) пав останній монумент Леніну. Його демонтували з нагоди річниці початку Революції гідності.

Ініціатори акції - місцева станиця Всеукраїнського братства ветеранів ОУН-УПА ім Р. Шухевича та ВО «Свобода». Монумент стояв при дорозі навпроти залізничної станції «Славута-2».  Під час демонтажу активістів охороняла міліція, аби попередити провокації з боку комуністів.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Олена
    Олена

    Зовсім не останній. Ленін як стояв в селі Летава Чемеровецького райну, хмельницької област так і стоїть, по середині села, біля контори. весною, коли була заворушка його були забрари, а так званий голова, повернув назад. ось такий барда. Можете перевірити.

    1 грудня 2014, 19:14
    Відповісти
  • Олег
    Олег

    Золотий Lee ninь стоїть у селі Личівка Волочиського району. А весь парадокс у тому, що повз нього проходять парафіяни дорогою до храму Божого.

    1 грудня 2014, 21:39
    Відповісти
  • Ната
    Ната

    Мається на увазі Славутський район - "на Славутчині". Хоча приклади постаментів, що прославляють тиранів, ще в Україні непоодинокі. Чомусь схильна думати, що багато хто ставиться до них, як до старих меблів. А треба було б громаді бути більш патріотичнішою і відстоювати "очищення" від кривавих вождів

    1 грудня 2014, 21:52
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися