Дитина на лижах пройде 350 кілометрів заради Карпат
Івано-Франківщина

Дитина на лижах пройде 350 кілометрів заради Карпат

11 грудня 2016, 02:23
0
0
Сподобалось?
0

12-річний Андрій Закутній із Мукачевого – невиліковно хворий. Хлопчик страждає на гемофілію Б, іншими словами – в нього не згортається кров, тому кожна травма для дитини може стати фатальною. Однак він навіть не думає жити, наче теплична рослина, і понад усе любить активний відпочинок і спорт - з малечку захоплюється і плаванням, і біатлоном, і велоспортом.

24 грудня він разом зі своїм батьком вирушає у 20-денну мандрівку на лижах із Мукачевого до Коломиї (Івано-Франківська область) у рамках проекту «Врятуємо Карпати разом». Дорогою лижники зупинятимуться у селах, щоб сфотографувати вирубані карпатські ліси, зустрічатимуться з місцевими мешканцями та чиновниками, щоб привернути до цієї проблеми увагу якомога більшої кількості людей.

Маршрут Закутніх проляже через Мукачеве - Сваляву - Нижні Ворота - Славське – Синєвир - Міжгір’я – Колочаву - Усть-Чорну - Ясиню - Паляницю - Яремче – Ланчин – Коломию. У якомусь із цих міст вони планують відсвяткувати і Новий рік. До обох Андріїв (старшого і молодшого) там приєднаються і їхня мама Наталія разом із 16-річною донечкою Єлизаветою.

Джерело: Прес-центр


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися