Івано-Франківщина

За «виграний» автомобіль віддав 200 тисяч!

16 березня 2017, 22:25
0
0
Сподобалось?
0

Повідомлення про нечувану удачу – виграш іномарки – затьмарює розум прикарпатцям. Жертвами аферистів вже стало кілька людей. Один зі свіжих випадків стався з мешканцем Богородчанського району, пише сайт Богородчани Сьогодні з посиланням на ГУНП в Івано-Франківській області.

СМС з повідомленням про шалений виграш отримав 22-річний мешканець Богородчанського району. Усі подробиці молодому чоловікові запропонували дізнатись на конкретно вказаному сайті компанії. В удачу потерпілий повірив одразу і безсумнівно. Зателефонував до представника розіграшної акції та дізнався, що його особисті дані та номер телефону є в списку клієнтів. Але щоб отримати довгоочікуваний виграш, має заплатити… податок з виграшу.

Потерпілий впродовж двох місяців перерахував на вказаний рахунок компанії… 200 тисяч гривень та став чекати повідомлення, все ще не підозрюючи, що вже став жертвою шахрайства. Омріяного автомобіля так і не дочекався, а гроші – пропали. Після чого таки звернувся за допомогою до правоохоронців.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися