Івано-Франківщина

За те, що витер в прапор ноги — штраф

22 червня 2017, 23:59
0
0
Сподобалось?
0

В Івано-Франківську патрульні  поліцейські затримала чоловіка, який зірвав державний прапор на вулиці Привокзальній, потоптався по ньому та витер ноги. Про це у соцмережі повідомила франківчанка Galina Majkovska, повідомляє Франик.

«Поліція нас береже! Зривати Прапор України-це ганебно! Серед білого дня, цей чоловік, зірвав Прапор України, на площі Привокзальній. Або злодій-або сепаратист», - йдеться у дописі.

Речник патрульної поліції додав, що франківець хуліганив ще у сурпермаркеті "Вопак".

«Касир натиснула тривожну кнопку, він утік. По дорозі зірвав прапор з аптеки. Після цього приїхала охорона і його затримала, а опісля приїхали патрульні. Від заяви усі відмовилися, тому патрульні повезли затриманого у міськвідділ і склали на нього адмінпротокол за ст. 173 КУпАП (хуліганство) і ст. 1788 КУпАП (поява у нетверезому вигляді)», - прокоментував речник патрульної поліції.

Станом на сьогодні, 22 червня Івано-франківський міський суд виніс вирок 37-річному франківцю, який зірвав прапор України, потоптався по ньому та витер ноги. На засіданні суду порушник розкаявся і визнав, що винен у нарузі над державним прапором. Каже, що був тоді у сильному алкогольному сп'янінні. Додав, що шкодує про скоєне і запевнив, що поважає державні символи України.

Суд визнав винним франківця  та призначив покарання у вигляді штрафу у розмірі 850 гривень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися